ÅM2014: Valg i Oslo Venstre

På årsmøtet i Oslo Venstre 28. februar til 1. mars står er valg en av sakene som skal behandles. På årsmøtet velges blant annet leder, nestledere, styremedlemmer, varaer til styret, tre direktevalgte til hovedstyret med varaer. Noen av kandidatene har laget egenpresentasjoner, som du kan lese her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Leder

Espen Ophaug

Espen Ophaug

Espen Ophaug
Jeg ønsker å bli leder i Oslo Venstre fordi jeg mener vi trenger et lederskap som viderefører de gode kvalitetene som har preget fylkeslaget helt siden Trines tid som fylkesleder: inkludering og tilhørighet. Som leder vil jeg sette større trykk på storbyutfordringer i Venstre. Vi trenger et Oslo Venstre som kan gå inn i valgkampen å si at Venstre utgjør en forskjell. Jeg er 41 år, bor på Tøyen og er bystyrepolitiker for Venstre.
Ophaug er innstilt som leder av valgkomiteen.

Christian Grønlie Herzog

Christian Grønlie Herzog

Christian Grønlie Herzog
Jeg er 41 år, gift og tobarnsfar. Jeg sitter i styret i Oslo Venstre og stiller nå til leder fordi vi trenger en leder som kan utvikle organisasjonen og konsentrere seg fullt ut om Oslo Venstre. Til daglig er jeg leder og gründer i teknologiselskapet Esito og utdannet cand.scient fra UiO og MBA i strategisk ledelse fra NHH. Jeg har tung organisasjonsbakgrunn, bl.a. som formann i Studentersamfundet og kulturkonsulent i SiO.

Nestleder
Erik Borge Skei og Guro Svenkerud Fresvik er innstilt av valgkomiteen som nestledere.

Styremedlemmer:
Valgkomiteen har innstilt Anders M. Bergsaker, Naomi Ichihara Røkkum, Christian Grønlie Herzog og Liselotte Lunde som styremedlemmer.

Liselotte Lund

Liselotte Lund

Liselotte Lunde
Liselotte Lunde (28) er oppvokst på Tåsen og bor på Majorstua. Hun er jurist og har vært leder i Europeisk Ungdom. Inntil nylig jobbet hun i avdeling for næringsjus i NHO og har nå begynt som rådgiver for arbeids- og sosialpolitikk og næringspolitikk i Venstres stortingsgruppe. Liselotte brenner for et likestilt, liberalt og grønt Oslo.
Lunde er innstilt av valgkomiteen.

Direktevalgte:
Valgkomiteen har innstilt Hallstein B. Bjercke, Jarl W. Alnæs og Margrethe Geelmuyden som direktevalgte til hovedstyret.

Margrethe Geelmuyden

Margrethe Geelmuyden

Margrethe Geelmuyden
Margrethe Geelmuyden vil jobbe for miljøvennlig og grønn byutvikling, og bedre forhold for breddeidrett, breddekultur og frivillighet. Hun er en kjent forkjemper for Oslos grønne lunger. Geelmuyden har en MBA fra BI, er styreleder i Smestadkoret og er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Dinamo.
Geelmuyden er innstilt.

Les resten av valgkomiteens innstilling her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**