Medlemsmøte Risør Venstre

Mandag 24.2. kl 1700 – 1900 er det igjen tid for styremøte med påfølgende medlemsmøte på kommunehuset på Frydendal. Fra kl 1900 er det felles møte med de borgerlige partiene hvor vi gjennomgår bystyrekartet mm.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

 Risør Venstre ønsker seg enda flere medlemmer!

Risør Venstre ønsker seg enda flere medlemmer!
Foto: Jan Einar Henriksen

Venstres nye leder, Heidi Elisabeth K. Paulsen inviterer til første styremøte etter årsmøtet og det blir fokus både på intern organisering, start på kommunevalgkampen, innspill til kommuneplanen som nå ligger ute til høring og en gjennomgang av bystyrekartet.

Oppfordringen er dermed klar – bli med på utformingen av fremtidens Risør sammen med Risør Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**