Nominasjonskomiteen i Tromsø Venstre

Årsmøtet 21. januar 2014 valgte en nominasjonskomité. Komiteen skal lage et forslag til valgliste for Tromsø Venstre i kommunestyrevalget 2015 og ønsker å høre fra alle medlemene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Komiteens medlemmer:
Åsmund Grammeltvedt (leder)
Aud Jektvik (nestleder)
Johan Petter Barlindhaug
Maria Granhøy-Markussen

Komiteen oppfordrer alle medlemmer til å sende inn forslag til listekandidater. Frist for denne første runden i nominasjonsprosessen er 1. juni 2014. Etter dette vil vi gjennomføre en ny runde der medlemmene får anledning til å rangering av de foreslåtte kandidatene.

I tråd med diskusjonen på års- og det siste medlemsmøtet ønsker vi å lage en valgliste som når ut til å mange potensielle Venstre-velgere som mulig. Alle som står på listen bør være aktive ambassadører for Tromsø Venstre, enten på stand eller i sine omgangskretser.

Derfor vil vi finne kandidater som dekker flest mulig forskjellige miljøer og bydeler i Tromsø, både blant eksisterende medlemmer og andre personer med Venstre-sympatier.

For å klare dette, er vi avhengige av at alle i laget bidrar. Enten med å stille opp selv eller med å foreslå og formidle kontakt med personer vi kan rekruttere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**