Fungerende sekretariatsleder

Oslo Venstre søker fungerende sekretariatsleder for perioden 15. august — 31. desember 2014. Vi søker en strukturert og selvgående person som er innstilt på å bidra til medlemsvekst, lokallagsbygging og en ryddig nominasjonsprosess. Du vil spille en avgjørende rolle i driften av Oslo Venstre i denne perioden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Oslo Venstre søker fungerende sekretariatsleder for perioden 15. august — 31. desember 2014. Stillingen er et vikariat i 100% med mulighet for oppstart fra juni 2014. Arbeidstiden er fleksibel, men det må påregnes en del møteaktivitet på kveldstid.

Vi søker en strukturert og selvgående person som er innstilt på å bidra til medlemsvekst, lokallagsbygging og en ryddig nominasjonsprosess. Du vil spille en avgjørende rolle i driften av Oslo Venstre i denne perioden.

Du vil i samarbeid med ledertrio forberede, legge til rette for og koordinere Oslo Venstres medlemsaktivitet, skolering, formelle møter og lokallagenes arbeid. I tillegg står sekretariatsleder for direkte medlemskontakt, informasjons- og kommunikasjonsarbeid på nettsider og nyhetsbrev med mer. Stillingen rapporterer til ledertrio og styret i Oslo Venstre.

Arbeidsoppgaver:
– Drift av Oslo Venstre
– Økonomistyring
– Oppfølging av nominasjon- og programprosess
– Oppfølging av lokallag
– Drift av medlemsregister og medlemskontakt
– Arrangere medlemsaktiviteter og skolering
– Planlegging og gjennomføring av store arrangementer som nominasjonsmøtet.
– Kommunikasjonsarbeid som utsending av nyhetsbrev, oppdatering av nettsider og facebooksider med mer.
– Koordinere aktiviteter og være et aktivt bindeledd mellom lokalorganisasjonen og Venstres Hovedorganisasjon (VHO), samt mellom fylkesstyret, bystyregruppen, byrådene og fylkeslagets stortingsrepresentanter.

Egenskaper som blir vektlagt hos søkerne
– erfaring fra organisasjonsarbeid
– evne til å arbeide selvstendig og nøyaktig
– gjennomføringsevne
– god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
– god sosiale egenskaper og evne til å motivere seg selv og andre
– det er en fordel med høyere utdanning og/eller relevant arbeidserfaring.

Søknad med CV sendes innen 8. mai til [email protected]. Attester og vitnemål kan medbringes i forbindelse med eventuelt intervju. Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med sekretariatsleder Helene Z Skulstad på telefon 994 97 974 eller epost [email protected]. Det er mulighet for forlengelse av engasjementet frem til og med september 2015 som organisasjonsrådgiver med betydelig ansvar for daglig drift frem mot valget 2015.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**