Akershus Venstres miljøpris

Vet du om noen som har gjort en ekstra innsats for miljøet? Da vil vi høre fra deg. Fra og med nå kan du forslå kandidater til Akershus Venstres miljøpris 2014. Prisen deles selvfølgelig ut på verdens miljødag, 5. juni.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Akershus Venstres miljøpris

Foto: Morten Skåningsrud

Akershus Venstre har en lang tradisjon for å dele ut miljøpris til mennesker, bedrifter eller organisasjoner som viser et ekstra engasjement for miljøet. Prisen deles ut 5. juni hvert år, så også i år.

Kjenner du noen som du mener fortjener denne prisen? Da ønsker vi å høre fra deg. Fristen for å foreslå kandidater er fredag 18. mai.

Krav til miljøpriskandidat er at innsatsen for miljøet er til beste for flere kommuner, region eller hele fylket. Eller at tiltaket er så bra eller originalt at det fortjener å bli kjent. Det er en miljøpris, dvs. ikke en naturvernpris eller miljøvernpris — det gir større valgmulighet mht. valg av kandidat.

Send forslaget per epost til [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**