Lokalpolitisk nettverk for Hedmark og Oppland

– allsidig program når Venstrefolk i Hedmark og Oppland samles på Honne, Biri 26. og 27. april

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Tema: Bygg fundament! Ideologi og valgkamporganisasjon. Dette er hovedtemaer på Lokalpolitisk nettverk som starter lørdag 26. april kl. 0930.

Lørdag innleder Venstres generalsekretær, Trond Enger, om “Lokallagsarbeid fra A til Å”. Forfatter, lærer og historiker Einar Steffenak innleder om temaet “Den sosialliberale ideologi, menneskesyn og hvor er Venstre?”

Andre teamer er “Venstre, det sosialliberale partiet”, der stortingsrepresentant Ketil Kjenseth innleder til diskusjon. Ketil innleder også om temaet “Listestilling. Lokale nominasjonsprosesser og programprosesser.

Mot slutten av dagen blir det felles tur rundt Honnetoppen og middag.

Søndag arrangeres politisk organisatorisk og politisk verksted, og Hedmark Venstres nestleder Mirjam Engelsjord gir informasjon om mediehåndtering og profilering. Deretter blir det praktiske medieoppgaver for deltakerne. Den siste delen av samlingen går med til lokale nettverkssamlinger i smågrupper, før vi avslutter med lunsj klokka 1400.

Det er fortsatt ledige plasser, så kast deg rundt og bli med!

Påmelding til Mirjam Engelsjord på tlf 90 01 74 39 [email protected]

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.

Video

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**