Har du hjerte for Kristiansand og meninger om hvordan byen skal utvikles?

Er du litt nysgjerring på politikk? Har du en sak som engasjerer deg? Kristiansand Venstre vil gjerne ha flere medlemmer!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Du er HJERTELIG velkommen som medlem i Venstre.

Som medlem har du tilgang til hele partiapparatet gjennom tillitsvalgte i styrene, og folkevalgte i kommuner, fylkeskommuner og på Stortinget. Du finner kanskje ikke et parti hvor du er enig i alt, men med et sosialliberalt ståsted er du velkommen til å delta i Venstre, til å la din stemme høres, til å få informasjon, og til å påvirke vedtakene som fattes.

Vi er en liten og engasjert gjeng som er aktive i Kristiansand Venstre, og kunnskap og interesse hos våre medlemmer er avgjørende for hva lokallaget kommer til å jobbe med -så her har du virkelig mulighet til å påvirke politikken fra første dag! Vi trenger alltid nye ideer rundt bordet, og nye medlemmer tas hjertelig imot.

Kristiansand Venstre har møter på Venstres kontor i Kongensgate 34 hver mandag klokka 18.30. Møtene er åpne for alle. Agenda for møtene varierer, vi diskuterer selvsagt saker som skal til politisk behandling, men har også temamøter og inviterer gjerne innledere og personer utenfor organisasjonen til å delta.

Medlemskontingent er kr. 375,- pr år.

Trykk her for innmeldingsskjema
– eller bare møt opp på vårt kontor på en mandag for å se om dette er noe for deg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**