Besøk fra Narkomisjon

Mandag 12. mai hadde styret i Drammen Venstre besøk av den frivillige organisasjonen Narkomisjon. De hjelper de trengende og narkomane med å få en lettere hverdag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Av og til får styret eller gruppa i Drammen Venstre besøk fra frivillige organisasjoner som utgjør en forskjell for de svakeste i samfunnet, og Narkomisjon er en av disse som yter en viktig insats.

I tillegg til å være en samtalepartner for de vanskeligstilte, så leverer Narkomisjon mat til de utslåtte og hjelpetrengende rundt om i Buskerud, Vestfold, Telemark og Østfold. I februar delte de ut 2,4 tonn mat, som de henter fra Matsentralen i Oslo.

Det meste av mat har en “best før” dato, men nesten all mat er like god og næringsrik etter denne datoen. Narkomisjon kvalitetssjekker og leverer ut mat som har passert “best før”, slik at matsvinnet blir mindre.

Narkomisjon drives av ildsjeler, og har behov for flere frivillige som har tid til å hente mat i Oslo eller kan bidra på andre måter. Ta kontakt med Narkomisjon på [email protected] eller telefon 954 966 79.

Dersom det er noen som vil støtte arbeidet økonomisk, er det mulig gi en slant på kontonr: 1503.39.14439

Les mer på Narkomisjon sin hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**