Vinner av miljøprisen 2014 – TeamNilsen

Årets miljøpris gikk til TeamNilsen v/Tore Nilsen, som gjør en frivillig innsats for å få folk til å bruke by og natur, og engasjementet for å holde naturen ren.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Akershus Venstres miljøpris

Juryens begrunnelse:
Geocaching er en moderne og populær form for turorientering både i byen og ute i skog og mark. Med internett og gps på telefonen, så er du i gang og kan jakte på over 27000 poster i Norge og over 1 million poster over hele verden. Postene, også kalt cacher, legges ut av frivillige over hele verden.

For mange “geocachere” (personer som driver med aktiviteten) er det å plukke med seg søppel fra naturen en del av det å drive med geocaching. Dette har fått et eget navn, som på engelsk heter “Cache In Trash Out”. På nettsiden til det frivillige samfunnet oppfordres alle til nettopp å ta med seg søppel de finner på vei til en post. I tillegg arrangeres det egne arrangementer av frivillige for å fjerne søppel fra flotte områder.

Drammen Venstre har stor sans for det frivillige arbeidet med å få folk til å bruke by og natur, og engasjementet for å holde naturen ren. Vi har funnet Tore Nilsen som en verdig representat for dette konseptet i Drammen. Han er aktiv i miljøet, har lagt ut mange poster og har i april i år fått 16 frivillige til å bli med på en skikkelig ryddedugnad på Sølvfastøya. I fjor sto Tore Nilsen for en ryddedugnad på Lierstranda med hele 50 deltagere. For Drammen Venstre er Tore Nilsen en verdig vinner av årets miljøpris.

Vi håper denne prisen vil være til inspirasjon for alle geocachere der ute til å fortsette det gode arbeidet!

Les mer:
Informasjon om Geocaching
Bli medlem av Geocaching-samfunnet (gratis)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**