Venstres Stian Lund ønsket å støtte seilerne

Stian Lund (V) fremmet i kveldens formannskapsmøte forslag om å støtte brødrene Mathisen med 50.000 kroner og fulgte dermed opp Jan Einar Henriksens (V) forslag om tilsvarende støtte til seilerne i Kulturkomiteen, som med 5 mot 2 stemmer ikke ønsket å diskutere saken på sitt siste møte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


All den tid kulturkomiteens røde flertall ikke ønsket å ta diskusjonen i Kulturkomiteen fant jeg det naturlig å fremme forslaget i formannskapet sier Stian Lund (V), som berømmer satsingen til de to unge Risør seilerne, deres foreldre og støttespillere i seilermiljøet.

Stian Lunds forslag fikk imidlertid kun støtte fra Høyre og Venstre og falt dermed med 5 mot 2 stemmer. Det er beklagelig for satsing på unge talenter er jo et viktig satsingsområde iflg kommuneplanen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**