Sommer

Fra 20. juni – 11. august avvikler vi sommerferie og Oslo Venstres kontorer i Møllergata er stengt. Vi svarer sporadisk på epost og telefon likevel. I høst begynner valgkampforberedelsene, og vi fortsetter arbeidet med program og nominasjon av lister til bystyret og til bydelsutvalgene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Skulstad er sekretariatsleder i Oslo Venstre.

Skulstad er sekretariatsleder i Oslo Venstre.

Vi vil legge ut mer informasjon om høstens aktiviteter i begynnelsen av august, men kan allerede love medlemsmøter den første tirsdagen i måneden, i september, oktober og november, egne samlinger for nyinnmeldte medlemmer og skoleringskvelder på Venstres hus for dere som vil lære mer om Venstres politikk eller hvordan man jobber for å få gjennomslag for en politisk sak i Venstre og mye mer.

For styret og hovedstyrets møteplan se her.
For oversikt over medlemsmøter og annen aktivitet som allerede er planlagt se her.

All aktivitet blir annonsert både på våre nettsider og i nyhetsbrev.

God sommer!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**