Stolte Venstre-politikere flokker til Tromsø

Da Sjakk-OL Tromsø 2014 trengte ekstra midler, var partiet Venstre sentral i prosessen med å overbevise regjeringen om å innvilge tilleggssøknaden. Nå gleder Venstre-politikerne seg over at den 41. sjakkolympiaden går av stabelen her nord!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Abid

Foto: Venstre

Abid Raja, parlamentariker for Venstre, er en ivrig sjakkspiller. Han besøkte Tromsø sammen med leder Trine Skei Grande og nestleder Ola Elvestuen — og dukket også opp på Sjakk-OLs direktesending under olympiaden:

— Vi er stolte over å ha sjakkolympiaden her i Tromsø, og selvsagt veldig glade for at det går så bra!

Regjeringen støtter seg på Venstre i Stortinget, og det foreligger en skriftlig avtale om at regjeringspartiene skal forhandle med nevnte parti og KrF først når de skal ha gjennom saker i Stortinget. Venstre har hatt god dialog med ordføreren og byrådet i Tromsø, dialog med ordføreren, og følte sterkt at det var feil å risikere dette store sport arrangementet.

Les resten av artikkelen på hjemmesidene til Sjakk-OL.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**