Bystyret ønsket ikke å likestille festivalene

Stian Lund ønsket å likestille festivalene og fremmet forslaget; ” Risør Trebåtfestival, Villvinmarkedet og Risør Festuke likestilles og innarbeides i budsjettet” og pekte på at de hver på sin måte er viktige for lokalsamfunnet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Risør Festuke kommer garantert til å bli en av Risørs beste merkevarer på sikt sier Stian Lund.

Risør Festuke kommer garantert til å bli en av Risørs beste merkevarer på sikt sier Stian Lund.
Foto: Jan Einar Henriksen

Jeg mener at de tre festivalen hver på sin måte profilerer lokalsamfunnet på en god måte og derfor mente jeg at de burde sidestilles og tas inn i budsjettet for å sikre en god og sikker økonomisk drift sier Stian Lund.

Trebåtfestivalen fokuserer på våre trebåttradisjoner. Villvinmarket gir både lokale og nordiske kunsthåndtverkere muligheten til å profilere og selge egne produkter mens nykommeren Risør Festuke på en utmerket måte er i ferd med å bygge opp en 9 dagers festival i høstferien med fokus på idrett og kultur og trekker allerede deltakere fra hele Sør Norge.

Forslaget falt imidlertid med 20 mot 9 stemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**