Meningsmåling på 5,1% for Venstre i Tromsø

Tromsø Venstre får en god meningsmåling på 5,1% i dagens iTromsø. En fremgang på 1,3 prosentpoeng fra forrige kommunevalg. Med dette sikrer Venstre, gjennom sin nøkkelrolle, flertallet for byrådet på målingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Meningsmåling på 5,1%

Foto: Tromsø Venstre

– Det er hyggelig at flere velgere får med seg at Venstre leverer gode resultater i byrådet og i Tromsøpolitikken. Venstre var avgjørende for å få til sjakk-OL i Tromsø som ble en kjempesuksess, og vi har brukt vår posisjon i lokal og nasjonal politikk til å få til moderne og liberale løsninger, sier Venstre-byråd Jonas Stein.

Meningsmålingen gir et flertall for dagens byrådspartier, selv om Høyre og Frp går litt tilbake. 56 prosent av velgerne vil også ha Jens Johan Hjort som ordfører, mens kun 24 prosent vil ha Aps Jarle Aarbakke.

– Jens Johan Hjort er en svært god ordfører for hele byens befolkning, og jeg er glad for at Venstre på denne målingen ville ha bidradd til fire nye år med Hjort som ordfører. Samtidig ser også velgerne at et sterkt Venstre bidrar i mange av sakene som Hjort er enig med oss i Venstre, som Yalda-saken, samarbeidsavtale med Sametinget og ny og offensiv næringspolitikk, avslutter Stein.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**