Anders Wengen topper fylkeslista!

Drammen Venstres Anders Wengen vant en klar seier etter kampvotering for førsteplassen. Han topper dermed Buskerud Venstres liste til fylkestingsvalget 2015. Anders sin bakgrunn fra fylkeskommunen og hans kompetanse innen næringsutvikling var nok det som imponerte Buskerud Venstres nominasjonsmøte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Anders Wengen

Lørdag 11. oktober hadde Buskerud Venstre nominasjonsmøte på Sundvollen hotell i Hole. Drammen Venstre møtte mannsterke og gledet seg til å utfordre førsteplassen på nominasjonslisten. Vårt nye stjerneskudd, Anders Wengen, har vært på presentasjonsrunde i fylket for å fortelle hvem han er og hvorfor han vil være fylkespolitiker. Det har vært vellykket, for 28 av 47 delegater stemte Anders inn på førsteplassen. Han fikk følge av Sissel Urke fra Ål på nummer 2, Erik Hørluck Berg på nummer 3, Tove Hofstad fra Lier på 4 og Helge Stiksrud fra Ringerike på nummer 5.

Anders har sine spesialfelt innen for nærings- og regionsutvikling, utdanning og miljø. Han har jobbet med internasjonalt fredsarbeid og tilbrakt mange år i utlandet. Drammen Venstre ønsker Anders lykke til!

Ellers fikk Drammen inn Ida Marie Brown på 10 plass, i tillegg til at Hamdi Sahal (Unge Venstre), Rune Håndlykken, Yousuf Gilani og Herulf Johansen har fått plasser på lista.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**