Risør trenger Venstre – og Venstre trenger deg på valglisten!

Invitasjonen går til både nye og gamle listekandidater, som ønsker å gjøre en innsats for Venstre og lokalsamfunnet vi alle er så glade i, enten vi bor på Gjernes, Hope, Åkvåg, Moen, Sandnes, Søndeled, Sevik, Hødnebø, Bosvik, Randvik, Buvika eller Risør sier Venstreleder Heidi Elisabeth Kibsgård Paulsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Bli med på Venstres lag du også!

Bli med på Venstres lag du også!
Foto: Jan Einar Henriksen

Ta kontakt
Venstres har startet nominasjonsarbeidet og frist for innlevering av liste til kommunevalget er først i mars 2015 s vi har rimelig god tidd, men samtidig er det viktig at vi får tips og innspill til Risør Venstres valgliste allerede n.

Ta derfor kontakt med Willy Thorsen, Dag Jørgen Hveem, Stian Lund, Sara Sægrov Ruud, Tore Skarvang, Jan Einar Henriksen eller undertegnede om du vil delta på Risør Venstres valgliste eller om du har tips om hvem som burde delta på vår liste avslutter Venstreleder Heidi.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**