Jonas Stein topper Venstre-lista

Tromsø Venstre har hatt nominasjonsmøte i dag og valgt Jonas Stein til 1.kandidat. — Jeg er svært glad for tilliten, og gleder meg til å lede dette laget i valgkampen. Venstre har en viktig rolle i Tromsøpolitikken, spesielt med tanke på den nye samferdselspakken for mer miljøvennlig transport som Tromsø kommune trenger i neste periode, sier Stein, som i dag er byråd for næring, kultur og idrett.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Tromsø Venstre

Foto: Paul Pedersen

Stein ble enstemmig valgt på 1.plass. På 2.plass valgte nominasjonsmøtet Irene Dahl. Hun er førsteamanuensis i jus og leder i Troms Venstre.

– Jeg ser frem til å jobbe enda mer med kommunepolitikken. Vi ser både lokalt og nasjonalt at det er stor forskjell på et blåblått budsjett og et blågrønt budsjett. I Venstre er vi svært opptatt av at det skal være et godt sosialt sikkerhetsnett, og at vi skal gi mer til de som trenger det mest. Byrådet har foreslått en styrking av helsesøstertjenesten med 2,8 millioner kroner og rus- og psykiatri styrkes med 2,5 millioner kroner. Dette er svært god Venstre-politikk og en styrking som vi vil fortsette med i neste periode, sier Dahl.

Kine Johansen ble valgt på 3.plass. Hun har bakgrunn fra studentpolitikken og er også Venstres ungdomskandidat. Morten Skandfer ble valgt på 4.plass. Han er lege og har også en av Tromsøs mest populære blogger om byutvikling. De er også forhåndskumulerte.

På 5.plass ble Erik Iversen valgt. Han er jusstudent og leder av Tromsø Venstre. På nominasjonsmøtet kom det også forslag på at Marie Fangel, som i dag er gruppeleder for Tromsø Venstre, skulle flyttes fra sisteplass til 6.plass. Hun ble valgt der foran Saynab Mikalsen.

1. Jonas Stein
2. Irene Dahl
3. Kine Bergheim
4. Morten Skandfer

5. Erik Iversen
6. Marie Fangel
7. Saynab Mikalsen
8. Nils-Arne Johnsen
9. Håvard Sørlie
10. Anne Grete Skavhaug
11. Arne-Wilhelm Theodorsen
12. Åsmund Grammeltvedt
13. Mbachi Msomphora
14. Øystein Nilsen
15. Linda Stein
16. Bjørn Kaldhol
17. Adeline Broust Tiede
18. Else Marie Øvrebø
19. Jørn Bjørnhaug
20. Øyvind Ravna
21. Paul Pedersen
22. Ingunn Mosand-Gjerde
23. Eigil Thorsen
24. Jørn Weines
25. Thorbjørg Hroarsdottir
26. Bodil Carlson
27. Thomas Engelskjøn
28. Martine Guttormsen
29. Bernhard Siebert
30. Jan Tore Olsborg
31. Jonas Hansen
32. Elin Sandvik
33. Astrid Høgestøl
34. Sindre Palmberg
35. Jørgen Ytreberg
36. Berit Kirpatrick
37. Eirin Bjørnstad
38. Roger Lockertsen
39. Ketil Sundelin
40. Alf-Inge Elvegård Selstad
41. Arne Karlsen
42. Bjørn Einan
43. Hege Sirkka
44. Kenneth Ruud
45. Bitten Barmann-Jenssen
46. Maria Granhøy-Markussen
47. Aud Jektvik
48. Markus Sørensen
49. Johan Petter Barlindhaug

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**