– Ikke for sent å snu

V og Frp vil ha en demokratisk behandling av innbygger- initiativet. — Det vi gjør i dag vil påvirke Tofte og Hurum i mange år framover, påpeker Gunn-Torill Homme Mathisen (V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 _ Halvgodt er ikke godt nok, mener Venstres Gunn-Torill Homme Mathisen.

_ Halvgodt er ikke godt nok, mener Venstres Gunn-Torill Homme Mathisen.
Foto: Hurum Venstre

I et førstesideoppslag i Røyken og Hurums Avis 30. desember anmoder Venstre og Frp de andre partiene om å snu i saken om ny skole sentrumsnært på Tofte. V og Frp er de eneste partiene som har gått aktivt ut for å gå en ny runde med utredning av skole for elevene på Filtvet og Tofte.

— Vi mener at det å rehabilitere Tofte skole vil være å gi etter for dårlig økonomi. Det vil også være det samme som å si at halvgodt er godt nok, og det er heller ikke et signal om at kommunen satser på Tofte, sier varaordfører Gunn-Torill Homme Mathisen.

I et notat til ordfører Monica Vee Bratlie (H), har partiet sagt klart ifra at de ønsker å sette av penger til å bygge en ny barneskole på Tofte.

— Vi tror at unge i etableringsfasen vil slå seg ned på Tofte når forholdene legges til rette, uttaler Homme Mathisen og peker på at det kan bli nye arbeidsplasser på Tofte Strand og Södra/Statkraft.

— Her bør man ikke gjemme seg bak en formalitet, men ta på alvor det folkelige engasjementet som aksjonsgruppa har mobilisert. Av og til er det lurt å ta et skritt tilbake og vurdere saken på nytt, sier Homme Mathisen.

Les hele saken hos Røyken og Hurums Avis: – Ikke for sent å snu

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**