Nytt styre i Nordstrand Venstre

Jon Nordberg ble valgt til ny bydelslagsleder i Nordstrand

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Nordstrand Venstre avholdt årsmøte onsdag 7. januar. Da ble det valgt nytt styre.

Ny bydelslagsleder ble Jon Nordberg. Han har vært nestleder og var også valgkampgeneral under forrige valg. Han er derfor godt rustet til å lede Nordstrand Venstre gjennom en ny valgkamp. Jon står også øverst på lista til bydelsvalget til høsten og blir vårt nye verktøy for å gjøre et rekordbra valg til høsten!

Med seg i styret får han Catrine Vold som nestleder og Ane Wigers, Kristen Meltvedt og Steinar Sabbasen som styremedlemmer. Dette er alle personer som har deltatt aktivt i Nordstrand Venstre det siste året og Ane Wigers sitter i bydelsutvalget med Kristen Meltvedt (tidligere leder) som vara. Steinar Sabbasen er relativt ny i Nordstrand Venstre, men har deltatt aktivt det siste året og gleder seg til å gjøre en innsats for Nordstrands beboere.

Det nye styret brenner for å bevare Ekebergsletta som en stor, åpen slette tilgjengelig for alle. De vil også jobbe for et godt oppvekstmiljø for barn og unge og samtidig fokusere på at de eldre i bydelen får god behandling, både på institusjoner og hjemme, for de som trenger det.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**