Venstre i bystyret

Toril Berge Flatabø er leder Venstres bystyregruppe i Oslo., Foto: Jo Straube

Oslo Venstres gruppe i bystyret har fem faste representanter. Vi har en representant i hver av bystyrets fem komiteer. I tillegg deltar vararepresentantene aktivt i gruppens arbeid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Venstres bystyregruppen kan blant annet kontaktes på telefon 23 46 10 20 eller e-post [email protected].

Toril Berge Flatabø
Toril Berge Flatabø er leder for bystyregruppen og nestleder i Helse- og sosialkomiteen. Hun er utdannet samfunnsøkonom, og har tidligere arbeidet som rådgiver i NAV og informasjonsrådgiver i Venstres Hovedorganisasjon. Hun har hatt en rekke tillitsverv i Unge Venstre og Venstre.
Mobil: 934 27 082
E-post: [email protected]

Odd Einar Dørum
Odd Einar Dørum er nestleder for Venstres bystyregruppe. Han er medlem i Samferdsels- og Miljøkomiteen og har tidligere vært samferdselsminister og justisminister i Norge.
Mobil: 975 54 940
E-post: [email protected]

Guro Fjellanger
Fjellanger er medlem av bystyregruppen. Hun sitter i Finanskomiteen og har tidligere vært miljøvernminister i Norge. Hun er inne i sin andre periode i Oslo bystyre.
Mobil: 950 23 705
E-post: [email protected]

Espen Ophaug
Espen Ophaug er nestleder i Byutviklingskomiteen. Han er også leder av Oslo Venstre. Ophaug har tidligere jobbet for blant annet LLH Oslo og Akershus. Ophaug er inne i sin første periode i Oslo bystyre.
Mobil: 952 08 619
E-post: [email protected]

Julianne Ferskaug
Julianne Ferskaug er medlem i Kultur- og utdanningskomiteen. Ferskaug studerer juss og har tidligere vært leder av Oslo Unge Venstre. Ferskaug er inne i sin første periode i Oslo Bystyre.
Mobil: 918 14 938
E-post: [email protected]

Ansatte
Venstres bystyregruppe har to ansatte, Kristin D. Marken, gruppesekretær og Andreas Skjæret, rådgiver. Kontakt dem på telefon 23 46 10 20 eller epost [email protected]

Komiteene
Bystyret er organisert i fem komiteer, som forbereder saker før behandlingen i bystyret, finanskomiteen, byutviklingskomiteen, helse- og sosialkomiteen, kultur- og utdanningskomiteen og samferdsels- og miljøkomiteen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**