Årsmøte Vestfold Venstre

Siste helgen i februar ble årsmøtet i Vestfold Venstre avholdt. Tønsberg Venstre stilte kvinne- og mannsterk med 9 delegater.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Den grønne salen på Scandic Park Hotel i Sandefjord satt en passende ramme for årsmøte og behandling av politisk program til fylkestingsvalget.

Møtet ble sparket i gang med et innlegg av vår stortingsrepresentant Iselin Nybø. Hun inspirerte forsamlingen til en god behandling av fylkestingsprogrammet, som ble vedtatt enstemmig med noen av endringene som var kommet inn.

Våre bystyrerepresentanter Suzy Haugan og Aina Dahl ble valgt som to av syv delegater til landsmøtet. Lokallagsleder Per-Olaf S. Røed er vara. Delegatene tar med seg to politiske uttalelser i bagasjen.

Den første uttalelsen handler om Oslofjordforbindelsen mellom Horten og Moss. Uttalelse to viser at Vestfold Venstre tar klimautfordringene på alvor og ønsker å redusere klimagassutslippene med 40% innen 2030. En liste med konkrete tiltak over hvordan dette kan gjøres, finner du her.

Vi takker alle delegatene for en flott helg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**