Godt, om enn noe sent

Foto: Nannestad VGS

EUB: Torsdag i forrige uke kunne EUB opplyse om at SVs Ruth Birkeland vil ta opp Jødahlsmåsan i fylkestinget. Vi ønsker Sosialistisk Venstreparti hjertelig velkommen med på laget for bevaring av Jødahlsmåsan. Send, men godt, heter det vel?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Venstre fremmet interpellasjoner i fjor høst, både i Ullensaker og i Nes, og da stemte SV – sammen med alle de andre – mot å stille dette omfattende og totalt unødvendige naturinngrepet i bero i begge kommunestyrene. Forstå det den som kan! I tillegg arrangerte vi i juni i fjor et godt besøkt folkemøte om måsan på Jessheim. Var det noen fra SV der?

Senere har Akershus Venstre fulgt opp, og til uken fremmes et dokument 8 forslag på Stortinget av lederen i energi- og miljøkomiteen, Venstres Ola Elvestuen, om norsk myrforvaltning. Hensikten er at slike meningsløse inngrep som det Felleskjøpet vil gjennomføre på Jødahlsmåsan, med enorme klima- og naturkonsekvenser som følge, skal opphøre.

Jeg håper virkelig at SVs gode, om enn noe sene, initiativ følges opp av flere av dem som sov i timen da Venstre slo alarm i fjor. Venstre har fått saken på kartet lokalt, og nasjonalt!

Stein Vegar Leidal
3. kandidat Ullensaker Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**