Bli med!

Bli medlem

For at Venstre skal kunne gjøre Rogaland til et grønnere og varmere fylke trenger vi all hjelpen vi kan få. Det er mange måter å bidra på:

Valkamp-avspark i 2013.

Valkamp-avspark i 2013.


Medlemskap?

Om du ikke har meldt deg inn allerede, blir vi svært glade for enda flere medlemmer i partiet! Usikker på om Venstre er partiet for deg? Da er du hjertelig velkommen til å lese gjennom Rogaland Venstres politikk og Venstres prinsipper.

Venstre har opplevd en massiv medlemsøkning de siste årene. Trolig fordi flere og flere etterlyser et krafttak for miljøet og en satsing på kunnskap. Vi håper du er en av dem.

Du finner kanskje ikke et parti hvor du er enig i alt, men om du er mest enig med oss er du velkommen til å delta i Venstre, til å la din stemme høres, til å få informasjon, og til å påvirke vedtakene som fattes. Så blir vi gjerne best i test i framtiden også. Trykk her for å bli medlem.

Bli medlem

Medlemskap i Rogaland Venstre koster normalt 375 kroner, og 175 kroner om du er student. Send mer enn gjerne en e-post til [email protected] om det er noe du lurer på.

Aktivister på stand for Sauda Venstre.

Aktivister på stand for Sauda Venstre.

 

Aktiviteter fremover

Har du lyst til å møte Venstre-folk, delta på noen møter og så ta det derfra? Da kan du sjekke ut vår politiske kalender, med oversikt over alt som skjer fremover. Den finner du her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**