Rekordmange Venstrelister i kommunevalget

Venstre kan melde om rekordmange lister over hele landet, med 316 kommuner. I Vest-Agder stiller Venstre lister i 12 kommuner. Bare i Hægebostad, Audnedal og Åseral må folk nøye seg med å stemme på fylkestingslista. I Aust-Agder er det liste i Evje og Hornnes for første gang på tolv år, og til samman 12 reine lister. I tillegg er det fellesliste med Høgre i Bygland, med en fra Høgre og en fra Venstre kumulerte.

I denne perioden har venstre 50 folkevalgte i Agderfylka, og med alle disse listene og de siste dagers gode meningsmålinger bør det være godt håp om både å øke tallet folkevalgte og komme i viktige posisjoner i flere kommuner.

 

Meir om venstrelistene: ring fylkessekretær Jan Kløvstad 91 80 82 56

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**