Et godt utgangspunkt!

Even Aronsen, Maria Serafia Fjellstad, Lena Bratsberg og Jan Fjellstad, Foto: Martin Kaarby

I dag offentliggjøres en meningsmåling for Harstad – og startskuddet for valgkampen er dermed gått! I meningsmålingen oppnår Venstre 4.7%, og Venstres førstekandidat Maria Serafia Fjellstad er godt fornøyd med utgangspunktet – og er entusiastisk og optimistisk foran valgkampen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Det har snart gått fire år siden sist kommunestyrevalg. Venstre klarte den gang å doble sin oppslutning, og fikk med det 5.4% av stemmene. Tradisjonelt har Venstre i meningsmålingene i Harstad på tilsvarende tidspunkt hatt en langt lavere oppslutning, og dagens resultat er med det svært positivt!

“Dette viser at det politiske arbeidet vi har gjort i fire år har blitt lagt merke til”, sier Maria Serafia Fjellstad, “og er et godt utgangspunkt for høstens valgkamp”. I tillegg vet vi av erfaring at Venstres velgere kommer på oppløpssida, og bestemmer seg først når valget nærmer seg.

Link til Venstres valgliste og link til vårt program.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**