Bli med på valgkamp!

Abid Raja på sykkelturne i Buskerud. Foto: Eidi Ann Hansen, Foto: Eidi Ann Hansen

Ja, nå er endelig sommeren her. Noen har kanskje allerede begynt sin ferie og andre har noen gode ferieuker å se frem til. Været har til tider vært strålende, og i skrivende stund med temperaturer på høyde med hva som kan bli under en hektisk valgkamp!

Høstens kommune og fylkestingsvalg blir veldig viktig for Venstre, og kan bli en “triller”. Venstre bør så absolutt være en av de som skal være med å føre den fremtidige politikken.
Venstre ønsker å være de som skal fronte politikk som ivaretar miljøet vårt, en mere rettferdig fordeling og som sikrer en stødig og forutsigbar politikk. Dette lover bra!

At høsten blir hektisk er helt sikkert. Venstre fortjener noe langt mer, og dette krever en formidabel innsats fra nå av og helt frem til valgdagen. Vi vil ha bemannet valgkampsstand på Bragernestorg hver lørdag fra og med 08. august og til valgdagen.

Hold av disse lørdagene, og vær med på og “dra lasset” frem mot et godt valgresultat for Venstre. Vårt samfunn fortjener og trenger det!

Ta kontakt med Ulla, på [email protected], dersom du vil delta på morgenaksjoner eller stands, eller om du vil dele ut brosjyrer i postkassene

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**