Gunn-Torill Homme Mathisen

Gunn-Torill Homme Mathisen vil bli Hurums neste ordfører., Foto: Hurum Venstre

Gunn-Torill Homme Mathisen er Hurum Venstres ordførerkandidat ved kommunevalget 2015. Hun er en sterk og uredd stemme for for helse og miljø, for de svakeste og for Hurum. Hun våger å stå opp!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Ordførerkandidat Gunn-Torill Homme Mathisen
Hun er 53 år, gift med Per, har fire barn og to barnebarn og bor på Filtvet. En frittalende innflytter som opprinnelig kommer fra Fosnavåg i Herøy kommune på Sunnmøre. Gunn-Torill har bodd i Hurum siden 2003 og trivest godt med det.

Hun er utdannet sykepleier og jobbet i mange år på Medisinsk overvåkning på Rikshospitalet. Nå er hun ansatt i hjemmetjenesten i Hurum og jobber primært på Filtvet helsetun.

Gunn-Torill trivest godt i sin store hage og bruker mesteparten av det lille hun måtte ha av fritid der.

Fanesaker

Gunn-Torills fanesaker er utvikling på miljøets premisser, steds- og næringsutvikling, helse og velferd. Hun brenner for de svake i samfunnet og har engasjert seg i temaet fattigdom.

Gunn-Torill er klar på at hun er folkevalgt for hele Hurum og er opptatt av å se og ivareta helheten og ikke bare enkelte tettsteder.

Hun tror at vi trenger sterkere og mer robuste kommuner for å klare utfordringene i framtiden og for å kunne tilby innbyggerne gode tjenester. Hun ser derfor med spenning fram til kommune- og regionreformen.

Politisk erfaring og verv
Gunn-Torill sitter i kommunestyret og er gruppeleder for Venstre. Hun er varaordfører i Hurum og har sete i Formannskapet. Hun er også styreleder i Hurum Tomteselskap AS.

Hun var leder i Hurum Venstre fra 2006 – 2012 og har vært både kasserer og organisatorisk nestleder i Buskerud Venstre.

Fra 2007 – 2011 var Gunn-Torill 1. vara til kommunestyret og hadde fast plass i Tjenesteutvalget (nå delt i to utvalg: Helse og omsorg og Skole og Oppvekst). Hun var medlem i Likestillingsutvalget i Buskerud Fylkeskommune i samme periode).

Kontaktinformasjon:
Gunn-Torill Homme Mathisen
Båtstøvn. 15
3480 Filtvet
Tlf. 91 74 98 85
E-post: [email protected]

Gunn-Torill Homme Mathisen er gruppeleder i Hurum Venstre.
Gunn-Torill Homme Mathisen er gruppeleder i Hurum Venstre.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**