Politikk med resultater

Listekandidater Ullensaker Venstre
Ullensaker Venstres listekandidater for valget i 2015, Foto: Malin Borgen og Karoline Grønbekk Nyberg

Ullensaker Venstre tar miljøhensyn og fører en offensiv og fremtidsrettet nærings og skolepolitikk og vil være med å dreie kommunepolitikken mot sentrum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

I Ullensaker har vi de siste årene blitt godt synlig for vår kamp for Jessheimmarka, og for å stoppe uttak av torv på Ljødalsmåsan i Nordkisa. Vårt engasjement for måsan har blitt rikspolitikk, og førte til at Venstres stortingsgruppe har sendt inn et eget forslag til nasjonal verneplan for norske myrer. Vi har også hatt mobbing høyt på agendaen og har fått våre forslag helt inn i Venstres partiprogram på nasjonalt nivå. Dette er noe av det fine med Venstre. Lokalt engasjement lønner seg, både på lokalt og nasjonalt plan!

Tilbake til hovedsiden for vårt politiske program

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**