Hvem er vi?

Ullensaker Venstres folkevalgte for perioden 2023 – 2027.


NATURRESERVAT: Gruppeleder Merkesdal lover fortsatt kamp for ullensakernaturen. Her ved Sandtjern naturreservat.

Thorbjørn Merkesdal har fått en plass i formannskapet, er vara til administrasjonsutvalget, og fast kommunestyrerepresentant i inneværende periode. Merkesdal er Ullensaker Venstres gruppeleder, og har lang erfaring i politikken.

Kontaktinformasjon:
E-post: [email protected]
Telefon: 90651004
Facebook: Trykk her

 

 

 

 

 


Mirnesa Balagic foran stasjonsbygningen sammen med førerhunden Ibux.

Mirnesa Balagic er fast kommunestyrerepresentant i inneværende periode. Hun brenner for en bedring av BPA-ordningen, og et bedre og billigere kollektivsystem. Hun er tydelig i det hun mener, og vil være en god stemme for mange utenforstilte i kommunestyret.

Kontaktinformasjon:
E-post: [email protected]
Facebook: Trykk her

 

 

 

 


Stein Vegard Leidal i Sagaparken.

Stein Vegard Leidal er fast medlem i hovedutvalget for Helsevern og Sosial omsorg (HHS), og vara representant til kommunestyret. Leidal har vært en tydelig stemme for kampen mot torvuttak- og restaurering av Jødahlsmåsan, og kampen mot en ny E16 slik det ble forelagt.

Kontaktinformasjon:
E-post: [email protected]
Telefon: 40213252
Facebook: Trykk her

 


Helene Christophersen i Sagaparken.

Helene Christophersen er vara til kommunestyret. – Så lenge jeg kan huske har jeg alltid hatt et ønske om å endre på mye i samfunnet, og på bakgrunn av det ble jeg kjent med entreprenørskaps-faget som gjorde at jeg fikk interessen for å engasjere meg politisk. Jeg er spent og takknemlig over muligheten jeg har fått og gleder meg egentlig mest av alt til å lære men selvfølgelig også til å bidra og påvirke der jeg kan, i spesielt saker som jeg brenner ekstra for; oppvekst, skole og næringsliv. Jeg håper også at mitt engasjement og mine erfaringer kan bidra til å skape gode normer og verdier for barna mine i tillegg til å få være med å påvirke på områder som berører dem.

Kontaktinformasjon:
E-post: [email protected]

 


 

Stefan Sørlie Oure står foran busskuret på Østli bussholdeplass i Ullensaker.

Stefan Sørlie Oure er vara til kommunestyret, og vara til hovedutvalget for Helsevern og Sosial omsorg (HHS). Han tar kampen om et bedre kollektivtilbud rundt Hersjøen, og har blitt en tydelig figur på Mogreina. Det å ta vare på naturen, sørge for et godt sammenhengende kollektivtilbud, barn og unges oppvekstvilkår – er blant hans kampsaker.

Kontaktinformasjon:
E-post: [email protected] / [email protected]
Facebook: Trykk her

 

 

 

 


Morten Ryum i Ullensaker Venstre, på en etterlengtet ferie.

Morten Ryum er vara til kommunestyret, og vararepresentant til kontrollutvalget. Morten bor på Kløfta, og vil sørge for at Kløfta blir hørt. Han vil jobbe for å forvalte Ullensakers ressurser på en ansvarlig måte, og være åpen og lyttende til alle.

Kontaktinformasjon:
E-post: [email protected]

 

 

 


Kristin Engely, i Ullensaker Venstre, ute i flott natur.

Kristin Engely er vara til kommunestyret. Hun har tidligere vært meget aktiv, og blant annet vært vara til HHS fra 2011-2015, fast rep i HTIK fra 2015-2019 og 1.vara til KST i samme periode. Hun ønsket i år å være listefyll pga jobbmengde og andre verv, så hun ble ganske overrasket over at hun havnet på 5.plass.

– Veldig glad for at det er engasjerte folk på plassene før meg som kan få sin debut i den daglige politikken.

Kontaktinformasjon:
E-post: [email protected]

 

 


Barbro Holth, i Ullensaker Venstre.

Barbro Holth har fått en plass som vararepresentant for hovedutvalget for teknisk, idrett og kultur (HTIK).

Kontaktinformasjon:
E-post: [email protected]