Innlegg: Jeg gremmes

Foto: Maria Fromreide-Nessler

Fremskrittspartiet og Tor Utsogn vil ha innvandringsstopp i Kristiansand. Begrunnelsen er at kommunen ikke har lykkes med integrering av flyktningene. Jeg gremmes over holdningen til Frp. Flyktningstrømmen fra Syria er enorm, og det skulle bare mangle at et rikt land som Norge ikke skal ta ansvar for å hjelpe disse menneskene i desperat nød. Det blir for enkelt å løse integreringsutfordringene med å si stopp til mer innvandring. Vi må heller se på hva som kan gjøres for å endre på disse forholdene. Mange av flyktningene fra Syria er ressurssterke og språkkyndige mennesker med god utdannelse, dette gjøre at kommuner i Danmark nærmest står i kø for å motta flyktninger fra dette landet.

Når Venstre etter valget skal velge samarbeidspartnere i bystyret er Frps innvandringspolitikk en stor utfordring. Venstre skal være et raust og inkluderende parti, det passer dessverre dårlig sammen med Frps holdninger på dette området.

Petter Benestad
4. kandidat for Kristiansand Venstre

(Innlegget stod på trykk i Fædrelandsvennen, 3.9.15)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**