Ta vare på Lillesand og framtiden

Foto: Johanna Alvestad

Kjære velger!

Venstre vil ha et grønnere og rausere Lillesand. Et Lillesand hvor vi tar kampen for miljøet og mot klimaendringer på alvor. Et Lillesand med gode tilbud for alle – ikke forbud mot de få. Et Lillesand som virkelig satser på barna og som sørger for at alle får en trygg og god oppvekst – også de som har behov for ekstra støtte.

Venstre har nye ideer, nye krefter og nye folk som er klare til jobbe for deg og lytte til deg i fire år. Vi vil ha de viktige diskusjonene løftet inn i bystyresalen. Vi vil finne gode kompromisser, og vi vil sette innbyggernes behov foran utbyggernes interesser.

Du gjør en forskjell ved å stemme Venstre. Vi samarbeider begge veier, og vi er mer opptatt av løsningene enn hvilket parti den kom fra. Venstre gjør Høyre rausere og Arbeiderpartiet grønnere. Vi vil ta ansvar, og er ikke med på vedtak som gjør at økonomien kommer ut av kontroll.

Selv stiller jeg til valg fordi jeg tror jeg kan utgjøre en forskjell. Fordi jeg tror jeg kan være med på gjøre Lillesand til et enda bedre sted å vokse opp. Med mine 20 år lange politiske erfaring og plass i Venstres landsstyre, vet jeg hva som må til og hvordan vi kan få gjennomslag nasjonalt for de sakene som virkelig betyr noe for Lillesand.

Venstre i Lillesand har kjempet for asylbarna og mot barnefattigdom, og Venstre vil kjempe videre for de som virkelig trenger det, ikke dem som bare roper høyest.

En stemme til Venstre er en stemme for å ta vare på Lillesand og framtiden. Våre dyktige kandidater er klare til å ta fatt på den utfordrende og viktige oppgaven med å utvikle Lillesand videre.

Godt valg!

Petter N. Toldnæs
Ordførerkandidat, Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**