Klar for nye år

Personstemmene vil avgjøre hvilke tre av disse fire som blir faste representanter for Venstre i neste periode., Foto: Ivar Ruud Eide

Vi vil jobbe for størst mulig gjennomslag for vårt program, sier Venstres Erik Lundeby.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Frogn Venstre endte på 9,1 prosent og tre mandater i Kommunestyret, etter at forhåndsstemmene først tydet på et enda dårligere resultat.

-Det er klart vi er skuffet over å tape to plasser i Kommunestyret, sier Lundeby.

Han understreker at partiet, som fortsatt er Frogns tredje største, vil jobbe videre for å få spørsmålene de er opptatt av på dagsorden i Frogn-politikken.

-Venstre vil fortsatt være en tydelig stemme for skole og oppvekst, for miljø og markavern, og for liv og røre i Drøbak, sier han. Vi vil takke alle velgere som har gitt oss et klart mandat til å jobbe for dette.

Også KrF og SV, som ofte stemmer sammen med Venstre i miljø- og vernesaker gjorde et dårlig valg og fikk halvert sine grupper. Valgvinnerne i Frogn er MDG og Høyre, som begge har gått betydelig frem.

-Vi gratulerer Linda Bystrøm, MDG, med et meget godt første valg, og Haktor Slåke, som har gitt Høyre i Frogn tidenes beste resultat.

Venstres lokallagsleder Nicolay Corneliussen vil lede Venstres arbeid med konstitueringen av kommunestyret.

-Venstre er i dette arbeidet, som alltid, opptatt av størst mulig innflytelse som kan gi gjennomslag for politikken vi er valgt på, sier han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**