Gulskogensenteret må innordne seg etter reguleringsplanen

Gulskogen senter, Asgeir Osnes

Drammen Venstre står fast på at Gulskogen senter må innrette seg etter gjeldende reguleringsplan. Dette av både prinsipielle og miljømessige hensyn.

Gulskogen senter
Gulskogen senter

Det kan ikke være slik at man skal kunne ta seg til rette, for så å få tilgivelse i ettertid. Både kommunen og Fylkesmannen har vært klar på at senteret må bringe driften inn i lovlige former. Dessverre virker det ikke som om senteret ønsker å innrette seg etter reguleringsplan og vedtak. Fylkesdelplanen for handel, service og senterstuktur er en nøye gjennomtenkt plan, og praksisen etter planen må være lik for alle.

Drammen Venstre går imot at det skal brukes offentlige midler til å forbedre den trafikksituasjonen som overetableringen i Gulskogen senter har skapt i bydelen.

Ett av hensynene bak gjeldende bestemmelser, er hensynet til miljø og begrensning av trafikk i området. Det er i dag til tider store trafikale problemer i området, noe som skaper unødvendig stor forurensning. Det er derfor viktig at reguleringsplanen ligger fast. I tillegg må kollektivtilbudet til Gulskogen kraftig forbedres.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**