Nødvendig fortsatt å stille spørsmål…

Gjennom den pågående debatt i det offentlige rom registrerer Andøy Venstre at mange nå spør seg hvor mange milliarder over budsjettet en utbygging av Evenes vil komme på – det stilles og spørsmål om hvor mange millioner tidligere ordfører i Evenes – Jardar Jensen – blir å håve inn gjennom sitt firma Evenes Eiendom AS.

Andøy Venstre registrerer videre at Arbeiderpartiet og KRF har vært flinke til å stille spørsmål (se link nedenfor) til Regjeringa i forbindelse med framlegginga av Stortingsproposisjon 151 S – og – de har fått svar. Her innrømmer bl.a. Regjeringa at de har gjort formidable slurvefeil i tallgrunnlaget som ligger bak valget av Evenes. Andøy Venstre er svært glad for denne innrømmelsen fra Regjeringa!

Det er viktig å kunne innrømme feil som er gjort – men det er like viktig at en retter opp/ gjør om på de feilene en har begått. Dette vil folk forstå. Verre er det å ikke innrømme feil eller sagt på en annen måte: trumfe igjennom noe som åpenbart er feil. Da blir folk forbanna og oppgitte.

Andøy Venstre oppfordrer «alle» på Stortinget om å stille kritiske spørsmål til Regjeringa ifm Stortingsproposisjon 151 S og vil selv følge opp med innspill til Venstre sentralt.

https://www.regjeringen.no/…/20160708-svar-pa-sporsmal-fra-…

Se mer

regjeringen.no

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**