Fungerende sekretariatsleder

Joke Verwaard er ansatt som fungerende sekretariatsleder fra 1. januar – 30. September 2016. – Vi er glade for å ha fått Verwaard med på laget, og gleder oss til å jobbe sammen med henne i tiden som kommer, sier Espen Ophaug, leder i Oslo Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Joke Verwaard er ansatt som fungerende sekretariatsleder i Oslo Venstre.

Verwaard kommer fra Mechelen i Belgia, men har bodd i Norge siden 2008. Hun leder for tiden Tønsberg Venstre og er bystyremedlem i samme by. Verwaard har en master i samfunnskommunikasjon fra Universitetet i Agder, der hun hadde sitt første møte med norsk politikk gjennom studentparlamentet.

– Jeg ser fram til å starte i januar og jobbe sammen frem mot et spennende valg i høst, sier Verwaard. – Jeg har allerede møtt mange engasjerte Oslo-folk i styret nå i desember og gleder meg til å treffe flere i laget ut på nyåret.

Verwaard begynner i stillingen som fungerende sekretariatsleder 1. januar, og vil være tilgjengelig for spørsmål fra denne datoen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**