Hedmark Venstre sitt fylkesårsmøte – fire politiske uttalelser

God stemning og optimisme før valgkampen!
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

Hedmark Venstre hadde i helgen sitt fylkesårsmøte på idylliske Skaslien Gjestgiveri i Grue. Det var god og optimistisk stemning, og enkelte lokallag kunne fortelle at de hadde fått nye medlemmer den siste tiden.

Vår stortingskandidat, Ole Frode Mikkelsgård, holdt en meget god tale innledningsvis, og fikk markert sine og våre viktigste politiske saker frem til valget. Det er ingen tvil om at vi ønsker en ny og BLÅGRØNN regjering etter valget i september. Se hele talen på facebooksiden til Ole Frode:

På søndag fikk vi besøk av partileder Trine Skei Grande, og delte ut Hedmark Venstre sin miljøpris 2017 til Heinrich Jung.

På årsmøtet kom vi med følgende fire politiske uttalelser:
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**