Nå skal det arbeides for felles parkeringsordninger i tvillingbyene

Ladestasjon
Ladestasjon i Moss, Sindre W. Mork

Porsgrunn og Skien Venstre er blitt enige om å arbeide for en felles parkeringsordning. Og Geir Arild Tønnessen fikk flertall i Skien bystyre for forslaget: Det settes i gang et prosjekt for å se på muligheter for felles parkeringsordning for tvillingbyene Skien og Porsgrunn.

 

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

Varden har vendt tommelen ned for dette. Til det svarer Porsgrunn Venstre på sin fb side:

Varden skriver på lederplass i dag, mandag 13. februar at det er i nærheten av det usannsynlige at Porsgrunn og Skien kan få den samme parkeringsordningen. Skal vi samarbeide over kommunegrensene, og det bør vi definitivt, så må det være mulig med en samordning. Slikt skaper forvirring for tilreisende når de to nabobyene har ulike regimer. Umulig, sier du? Intet er umulig, men det man mener er umulig, kan ta litt tid å løse.

 

Geir Arild Tønnessen
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**