Jeg trenger din hjelp

Valgkampen er allerede i gang, og jeg har fått lov til å delta på det første debattene som felles toppkandidat for begge Agder-fylkene. Det er en sann glede å representere et parti som er framoverlent og som står opp for samarbeid på tvers av kommunegrenser og landegrenser. Når de andre kappes om å være strengest og bygge murer, har jeg valgt å snakke at vi i en urolig tid må finne løsningene sammen.

Men nå vil jeg inn på Stortinget og kjempe for en bedre skole. En skole hvor flere barn har det bra og trives, og hvor lærerne gir alle barn mulighet til å skape sin egen framtid. Dette er barna som skal skape arbeidsplasser om ikke altfor mange år, og kanskje er det også noen av barna som skal bygge den nye kystjernbanen gjennom Sørlandet eller finne teknologien som renser lufta for klimagasser eller havet for plast? Alt starter i skolen.

Jeg skulle ønske at engasjement og pågangsmot var nok (for det har jeg mer enn nok av ). Men det er det dessverre ikke. Skal jeg nå frem til velgere mot valgdagen, trenger jeg også penger. Penger til plakater, penger til annonser, penger til valgkampsekretær og til brosjyrer og reiser.

Og, som de av dere som leser meningsmålinger allerede har fått med dere: Venstre kommer til å trenge all den støtten vi kan få i dette valget. Jeg er optimist, men vet av erfaring at ingenting kommer gratis. Særlig ikke det som koster penger.

Derfor vil jeg be om hjelp fra deg. Dersom du vil at jeg skal være din representant på Stortinget i neste periode, håper jeg først og fremst at du stemmer Venstre (og at du får familie og venner til å gjøre det samme). Det er det viktigste. Men dersom du i tillegg vil sette meg i stand til å nå enda flere velgere, vil det hjelpe med en pengegave. Liten eller stor.

Agder Venstre, som organiserer valgkampen min, er på Vipps og har bankkonto. Vipps til #82856 eller bruk bankkonto 2800.05.00560 så kommer gaven fram – og til nytte. Jeg setter pris på alle bidrag. Og jeg håper at du setter pris på innsatsen Ingvild og jeg skal legge ned fram til 11. september.

Du kan også bidra ved å:

Petter N. Toldnæs
Stortingskandidat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**