Trine til Lofoten og folkefest mot oljeboring

Lørdag 5. august er det folkefest for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Venstre stiller et sterkt lag for å være med på å markere den store folkelige motstanden mot oljeboring. Lørdag vil vi feire at vi så langt har klart å holde Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet og Høyre i ørene og vi vil markere at et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja er av våre aller viktigste saker.

Trine Skei Grande

På Venstres stand kan du lørdag møte Nordland Venstres stortingskandidat Ida Gudding Johnsen, leder i Nordland Venstre Anja Johansen og leder i Vågan Venstre og tidligere leder i Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, Gaute Wahl. Det blir politisk debatt på Svolvær torg kl 14:00 hvor Trine Skei Grande deltar for Venstre. Etter debatten kan du også møte Trine på Venstres stand.

Nordland Venstres stortingskandidat Ida Gudding Johnsen

Vi kommer også til å delta under førfesten i Kabelvåg fredag ettermiddag og kveld, og hit kommer også Venstres nestleder og energi- og miljøpolitiske talsperson Ola Elvestuen. Ola har fulgt saken om oljeboring i LoVeSe tett i en rekke år, og fredag kommer han rett fra debatt hos Natur og Ungdom som har sommerleir på Ramberg.

Venstres delegasjon har et innholdsrikt program foran seg denne helgen, og Vågan Venstre ønsker å gi Trine Skei Grande og Ida Gudding Johnsen så mye informasjon som mulig om hva som skal til for at Vågan og Lofoten skal bli en enda bedre plass å bo og jobbe. Vi tar derfor med Trine til Storvågan lørdag ettermiddag, hvor hun vil få presentert det spennende prosjektet SKREI. Søndag vil hun både treffe den lengeværende asylanten Samson Kassaye på kirkebakken i Svolvær, møte reiselivsaktører i Lofoten og besøke mikrobryggeriet Lofotpils.

Vågan Venstre gleder seg til ei aktiv helg og ønsker alle interesserte velkommen på stand på Svolvær torg lørdag formiddag.

Programmet for helgen finner dere her: https://www.venstre.no/artikkel/2017/08/03/program-folkefest-oljeboring/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**