Ledig stilling: Regionsekretær

Foto: iStock

Venstre er Norges sosialliberale parti. Vi kjemper alltid for et samfunn der alle kan delta. For sosial utjevning, gjennom en sterk offentlig skole og gjennom målrettede tiltak for de svakeste blant oss. Venstres utgangspunkt er det enkelte menneskes personlige frihet og det ansvaret vi alle har for felles­skapet, for miljøet og for hverandre. Vi vil at våre barn og barnebarn skal ha minst like gode og trygge liv som vi har i dag.

Agder Venstre søker ny regionsekretær til 20 % stilling med tiltredelse januar/februar 2018. Er du den vi leter etter eller kjenner du noen som vil være med? Vi søker en fleksibel, skrivedyktig og selvstendig person, helst med kjennskap til politisk arbeid generelt og Venstre spesielt.

Hovedoppgaver vil være:
* Løpende administrative rutiner
* Oppfølging av Venstres organisasjon i fylket
* Listestilling
* Vedlikehold av nettsider og sosiale plattformer

En del kvelds- og helgearbeid, samt noe reisevirksomhet må påregnes. Søker bør disponere bil, ha kjennskap til regnskapsføring og bruk av IT-verktøy.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til fylkesleder Torunn Sandvand på telefon 466 25 640 eller på epost [email protected]. Søknad sendes til Agder Venstre ved [email protected] innen 4. januar 2018.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**