Venstre går inn i regjering med Høyre og Fremskrittspartiet

Venstre, Høyre og Frp har siden 2. januar forhandlet om en regjeringserklæring på Jeløya i Moss. 14. januar ble erklæringen offentliggjort av Erna Solberg, Siv Jensen og Trine Skei Grande, etter behandling i partienes landsstyrer og stortingsgrupper., Foto: Mona Lindseth

“– Jeg er stolt av å lede et parti som tar ansvar for fremtidige generasjoner, tar vare på naturen, gir alle barn muligheter til å lykkes i livet og som vil skape framtidas næringsliv og arbeidsplasser.”

– Trine Skei Grande

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**

Utdrag fra innledningen i den nye regjeringens politiske plattform: «Målet for en regjering utgått av Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre er at folk skal få leve frie og selvstendige liv. Regjeringen har en sterk tro på at mennesker som blir gitt tillit også tar ansvar. Regjeringen vil slippe fri og støtte opp om skaperkraften i det enkelte menneske og i fellesskapene som dannes på arbeidsplassen, i familier og i frivillige organisasjoner. Et godt samfunn bygges nedenfra. Regjeringen vil spre makt og gi enkeltmennesker, familier og lokalsamfunn mulighet til å styre sin egen hverdag, og til å forme sin egen fremtid. Muligheter for alle og friheten til å leve egne liv sikres bare gjennom et rettferdig og bærekraftig velferdssamfunn hvor evner og innsats teller mer enn bakgrunn og opprinnelse.»

 

Politisk plattform

Venstre er med på å danne en ny regjering

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**