Er du vår nye kollega?

Foto: Liv Aarberg

OSLO VENSTRE SØKER ORGANISASJONS- OG FRIVILLIGKOORDINATOR

Ville du jobbe for at Venstre tar tilbake makten i Oslo? Er du interessert i samfunn og politikk? Vi søker deg som har erfaring med å lede frivillige og som kan bidra til at Venstre har et høyt aktivitetsnivå i Oslo og bydelene. Du vil være sentral i arbeidet med å sikre Venstre valgseier ved lokalvalget i 2019.

Stillingen er en prosjektstilling i 50% til og med mai 2019 og øker til 100% i valgkampen fra juni til og med september 2019. Endring av stillingsprosenten kan avtales nærmere med den som blir ansatt.

Aktuelle arbeidsoppgaver

 • Praktisk planlegging og gjennomføring av arrangement i regi av Oslo Venstre
  (for eksempel årsmøte, nominasjonsmøte, valgkampåpning, valgvake og medlemsaktiviteter)
 • Oppfølging av bydelslagenes arbeid med program, nominasjon, årsmøter og valgkampplanlegging
 • Rapportering
 • Bistå lokallag med forberedelse og praktisk gjennomføring av aktiviteter
 • Organisering av kampanje- og valgkampaktiviteter
 • Verving, oppfølging og mobilisering av frivillige
 • Forefallende kontorarbeid

Egenskaper som vil bli vektlagt hos søker

 • Evne til å jobbe selvstendig og være selvgående
 • Gjennomføringsevne
 • Ordenssans
 • Erfaring fra organisasjonsarbeid
 • Erfaring fra arbeid med arrangement og frivillige
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Gode sosiale egenskaper og samarbeidsevner
 • Du kan identifisere deg med Venstres verdigrunnlag

Om Oslo Venstre
Oslo Venstre er Venstres største lokallag. Vi er et nært og lyttende ombud som skaper modige løsninger for en grønn, åpen og inkluderende by. Vi skal legge til rette for nyskapning og ta vare på byens natur og historiske særpreg.

Om arbeidsplassen
Du vil få en spennende arbeidserfaring i et hektisk år frem mot lokalvalget, sammen med resten av teamet til Oslo Venstre. Kontorplass er på Venstres Hus i Møllergata midt i Oslo sentrum. Arbeidstid er fleksibel, men knyttet til arbeidsoppgavene slik at deltakelse på møter (kveld/helg) må påregnes. Lønn etter avtale.

Slik søker du
Søknad med kortfattet CV sendes snarest til [email protected], og senest 9. september 2018. Vi vurderer søknader fortløpende og aktuelle kandidater kalles inn til intervju. Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen, kan du ta kontakt med sekretariatsleder Joke Verwaard på e-post [email protected] eller telefon 97408428.