Nominasjoner til kommunestyrevalget 2019

En liste som representerer Ullensakers befolkning på en god måte

Ullensaker Venstres toppkvartett. Fra venstre: Roger Axelsson, Mirnesa Balgic, Stein Vegar Leidal og Sturla Øino Hallås
Ullensaker Venstres toppkvartett. Fra venstre: Roger Axelsson, Mirnesa Balagic, Stein Vegar Leidal og Sturla Øino Hallås

Nominasjonskomiteens leder Torhild Slåtto er stolt over lista Venstre går til valg på:

  • Det er en sterk liste med både erfarne og nye krefter, og den er godt sammensatt med tanke på alder og kjønn, sier Slåtto.

Listetopp, og Venstres ordførerkandidat, er Stein Vegar Leidal (F. 1963) bosatt på Jessheim. Leidal er Venstres gruppeleder i kommunestyret i dag, han sitter i kontrollutvalget og han er leder i lokallaget.

Nummer to på lista er Mirnesa Balagic (f. 1991) bosatt på Jessheim.

  • Vi er svært glade for å ha fått Mirnesa med på laget, sier Torhild Slåtto. Hun er en ung kvinne med lang fartstid fra Unge Venstre og som tillitsvalgt i interesseorganisasjoner for funksjonhemmede.

På tredjeplass står Sturla Øino Hallås (f. 1969) fra Jessheim. Hallås har innhatt en rekke tillitsverv innen idretten, og han har markert seg som en tydelig stemme i byutviklingsdebatten.

På fjerde plass, den siste kummulerte plassen, står «ringreven» Roger Axelsson (f. 1956) fra Kløfta.

  • Vi doblet Venstres gruppe i kommunestyret ved forrige valg, og med denne lista har vi det beste grunnlaget for å vokse videre slik at vi kan påvirke Ullensakers utvikling videre i en raus og grønn retning, understreker Torhild Slåtto.

Ullensaker Venstres liste inneholder 22 navn. De ti øverste er: Stein Vegar Leidal, Mirnesa Balgic, Sturla Øino Hallås, Roger Axelsson, Kristin Engely, Suresh Johnpillay, Sidsel Skjelmerud, Thorbjørn Merkesdal, Hilde Nordgarden og Katrine Vevle Gjærum.