Nytt lokallagsstyre

Julian Osorio og Arild Enge Helgøy, Foto: Roar Malmin

Sandnes Venstre avholdt årsmøte søndag 20. januar. Avtroppende styreleder av Sandnes Venstre, Julian F. Osorio ble takket av for sin innsats, og Arild Enge Helgøy overtok stafettpinnen for ledervervet.

Årsmøtet ble avholdt i Sandnes sentrum, og styret takket Julian Osorio for innsatsen som styreleder.

Arild Enge Helgøy har gjennom de siste årene vært en aktiv og solid støtte for lokallaget, det siste året som nestleder. Det er derfor gledelig at han ønsket å ta over ledervervet for lokallaget.

Osorio ble valgt som 1. vara til styret, og er også valgt som lokallagets ordførerkandidat til høstens valg.

“Det er gledelig at styret er i trygge hender, og jeg synes vi har en topp motivert gjeng som ønsker å stå på for Sandnes Venstre fremover. Det lover godt for kulturtilbudene, Sandnes-skolen og at hele vår nye kommune blir grønnere og bedre!” legger Osorio til.

Susanna Aske Bredenbekk, som også er Rogaland Venstres ungdomskandidat til fylkestingsvalget samt Sandnes Venstres tredjekandidat, ble også valgt som nytt styremedlem. Roar Malmin tok gjenvalg, mens Knut O. Eldhuset og Thor Thingbø ikke var på valg i år.

Ønsker du å engasjere deg i Sandnes Venstre, komme med innspill til oss eller har spørsmål? Ta kontakt med Arild eller Julian.