Venstre vil verne Bæreia fra storstilt hytteutbygging

Representanten Inger Noer gir klart uttrykk for Kongsvinger Venstre sin mening om uviklingsplanene for Bæreia-området ! Det er meningsløst å bygge hytter i ett av de viktigste nær-turområdene for Kongsvinger by. (følg lenke)

https://www.glomdalen.no/kongsvinger/bareia/kommuneplan/inger-vil-verne-bareia-mot-hyttebygging/s/5-19-596689

Den 11. Juli 2018 sa ordfører Sjur Strand til Glåmdalen: «dette er kjempeartig, for dette er noe vi har jobbet med en stund». Det var snakk om å bygge 240 hytter rundt sjøen. I forslaget til arealplan fra administrasjonen i kommunen lå det ikke hytter inne, men Ap og Høyre la nylig inn 3 mindre hyttefelt.

Bæreia må være et nært turområde for alle! Send inn høringssvar innen 1. mai 2019 eller ta kontakt med politikere du kjenner slik at dette ikke blir noe av.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**