Til innhold

Daniel Instebø

Daniel Instebø

Jeg er 32 år gammel (f.1989), kommer fra Bergen og ble valgt som lokallagsleder i 2022. Jeg flyttet til Kongsvinger for to år siden etter at jeg fikk jobb som førstekonsulent på Statistisk Sentralbyrå.

Jeg er med i Venstre, fordi jeg bryr meg om god dyrevelferd, en god skole, et rikt kulturliv og fordi jeg synes at det er viktig å ta gode, klimavennlige løsninger. Jeg ønsker å gjøre mitt for å gjøre livet litt enklere for folk uavhengig av hvem de er.

Min hjertesak er knyttet til rusomsorgen. Jeg ble veldig lei meg da Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Fremskrittspartiet i fjor valgte å gå imot den avgåtte regjeringens foreslåtte rusreform. Jeg synes det er viktig å se menneskene bak lidelsene. Jeg mener at selv om vi ikke skal ta lett på utfordringer knyttet til rus, så tror jeg at vi må finne nye løsninger enn å benytte straff som virkemiddel. Denne kampen skal vi vinne – Det tar bare litt lenger tid enn vi skulle ønsket.

Fritiden tilbringer jeg sammen med min samboer og vår hund Frøya, og en del tid går også med på å følge med på norsk fotball. Jeg må innrømme at jeg er lidenskapelig Brann-supporter, men mener at det også er viktig å følge med på hva som skjer lokalt, og forsøker å være tilstede på så mange Kongsvinger-kamper som mulig.