Ny toppkandidat i Ullensaker Venstre

Thorbjørn Merksedal, 47, erstatter Stein Vegar Leidal som Ullensaker Venstres ordførerkandidat. Leidal tar to steg ned til tredjeplass på grunn av sykdom.

PEN JAKKE OG FAT BIKE: Thorbjørn i et nøtteskall – trening, lek og dønn seriøs! (Foto: Ullensaker Venstre)

 

Firebarnsfar, næringslivsmann og entrepenør

Merkesdal har nærmere tjue års erfaring fra elektrobransjen, og han er utdannet ingeniør. For tre år siden bestemte han og kona seg for å følge drømmen, og oppstartbedriften Merkes så dagens lys. – Vi ønsket å tilby mer enn bare trening, sier Merkesdal. Hos oss kan du nå få både spesialtilpasset trening med PT eller i grupper, massasje, kostholdsveiledning og coaching, påpeker entrepenøren entusiastisk.

Thorbjørn og Gry har fire barn, og den eldste datteren har et sjeldent syndrom som har gitt innsikt – på godt og på vondt – i hvordan tilværelsen kan arte seg for den som ikke passer helt inn i A4-formen. – Vi er fantastisk godt fornøyd med hvordan hverdagen med skole og fritid fungerer nå, men vi legger ikke skjul på at det fremdeles er mye å ta tak i her, understreker Merkesdal.

Erfaren politiker

Thorbjørn meldte seg inn i Unge Venstre tidlig på 90-tallet, og han har hatt en rekke sentrale verv i partiet. Han møtte blant annet som vararepresentant på Stortinget i perioden 1997 – 2001 fra Hordaland.

OVERLEVERING: Stein Vegar Leidal (t.v.) leverer stafettpinnen til Thorbjørn Merkesdal. – En drømmeløsning da jeg først skulle bli satt ut av spill, sier Leidal. (Foto: Ullensaker Venstre)

Flere rokkeringer på lista

Siden vi måtte bytte ordførerkandidat, var det også naturlig å se gjøre enkelte endringer på resten av den øverste delen av lista. Den ser nå slik ut:

  • Ordførerkandidat Thorbjørn Merkesdal
  • 2: Mirnesa Balagic
  • 3: Stein Vegar Leidal
  • 4: Sidsel Skjelmerud
  • 5: Roger Axelsson
  • 6: Sturla Hallås
STERKT LAG: Fra venstre: Sturla Hallås, Stein Vegar Leidal, Thorbjørn Merkesdal, Mirnesa Balagic og Roger Axelsson. Sidsel Skjelmerud var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: Ullensaker Venstre)

 

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**