Strandryddedagen 2019

Plast i havet, "Foto: R.Helseth"

Bli med å rydde strendene i nye Asker på den nasjonale Strandryddedagen lørdag 4. mai fra kl 11.00. Dette blir Norges største dugnad mot søppel langs strender, øyer, bekker og elver. Ta med deg mann, barn og bestemor! Sees vi? ?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**

Vil du være med å gjøre en innsats for å rydde opp i nærområdet ditt? Møt opp på Strandryddedagen 4. mai på stedene Asker Venstre arrangerer strandrydding i nye Asker kommune. Både små og store kan bidra!

Med sin beliggenhet mellom to fjorder består nye Asker kommune av en lang kystlinje. I forbindelse med at Hold Norge rent sitt arrangement Strandryddeuka 2019 legger Asker Venstre til rette for at vi får ryddet opp i vårt nærområde. Møt opp med tomme hender og innsatsvilje, så sørger vi for ryddeutstyr som hansker og poser. Vi leverer også inn innsamlet avfall til nærmeste avfallsstasjon.

Det er mange steder som kan trenge rydding. Så bare hold av datoen, så kommer vi plutselig tilbake med informasjon om sted. Du kan følge med på info og melde din interesse for Asker Venstres strandryddedag på Facebook.

Synes du en dag er for lite til å rydde på stranda? Kort sagt er hver dag en potensiell strandryddedag. Og som sagt er det ulike aksjoner hver dag i hele Strandryddeuka i 2019, les gjerne mer på Hold Norge rent sine nettsider eller hva Asker kommune skriver på Facebook eller sine egne nettsider. Her er for øvrig en oversikt over ukas arrangementer:

Mandag 29. april: Barnehager og skoler
Tirsdag 30. april: Båtfolkets dag
Onsdag 1. mai: #5forhvalen
Torsdag 2. mai: Rydd med jobben
Fredag 3. mai: Dykke- og vasseaksjoner
Lørdag 4. mai: Strandryddedagen 2019
Fredag 5. mai: Mikroplast- og småplastrydding

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**