Venstre vil mer for miljøet

Oslo Venstres andre bystyrekandidat Marit Vea

Venstre har i flere tiår hatt miljø som vår viktigste sak i Oslo. Derfor er vi glade for at flere og flere ser at et grønnere Oslo betyr en bedre by for alle. Vi er stolte av at innbyggerne i byen vår har gjort det å leve miljøvennlig til en del av hverdagen! Sammen har vi gjort Oslo til en av verdens beste miljøbyer.

Vi vil skape en by der det er enda lettere å ta miljøvennlige valg, der vi tar vare naturen og reduserer utslippene våre. Venstre vil holde Oslofjorden elvene frie for plast og annen forurensing, og gå mot nedbygging av parker og grøntområder.

Vi vil bevare marka, og gi flere tilgang til strender i byen. Vi vil bygge minst 100 km ny sykkelvei innen 2025, og beholde fordelene for elbiler. Venstre mener Oslo skal gå foran som miljøby, og vi vet at vi må ha innbyggerne med på laget for å lykkes.

Fordi Venstre vil mer for miljøet.