Fritz Henrik Frølich – vår 5. kandidat

Foto: Jon Inge Nordnes

Fritz Henrik Frølich er 47 år fra Sandefjord er vår 5. kandidat og levende opptatt av politikk og samfunnet vi lever i. Han presenterer seg selv slik:

Jeg vil ha en enda bedre skole, et sterkere næringsliv og et rikere idretts- og kulturliv i den nye storkommunen. Vi fjordfolk kan være stolte av Sandefjord. Men vi kan så mye mer!

Jeg er 47 år og vendte tilbake i 2017 med en liten familie til Sandefjord hvor jeg har vokst opp. Etter videregående skole i England studerte jeg statsvitenskap, jus og regnskap i Oslo. Har jobbet i butikk, med logistikk, i en snekkerbedrift og med kunstformidling. Arbeider nå med eiendomsforvaltning i en familiebedrift. Av andre interesser enn politikk kan jeg nevne jakt, fiske, kunst, historie og fotball.

Jeg har vært interessert i politikk og samfunnet vi lever i siden jeg var elev på Ranvik ungdomsskole. Var tillitsvalgt i Norsk Studentunion i 4 år. Meldte meg inn i Venstre 1997 og har vært aktiv i perioder siden. Alle skal ha muligheten til i frihet å skape våre egne liv. Vi fjordfolk har tradisjoner som et selvstendig og skapende folkeferd. Samtidig forutsetter denne friheten et felleskap hvor vi løfter de som trenger det mest, slik at alle får en reell mulighet til å skaffe seg utdannelse og jobb. Miljøet må forvaltes slik at vår og neste generasjons frihet ikke blir innskrenket.

Jeg brenner for et Sandefjord, Andebu og Stokke med et yrende liv hele året. Det skaper vi med mangfoldig næringsliv og kulturliv. Det må bygges ut en god infrastruktur for syklister og et bedre kollektivtilbud. Kommunen har ikke et fullverdig tilbud for høyere utdanning. Vi skal gi flere unge en grunn til å bli boende og samtidig gi andre nok en god grunn til å flytte til vårt kjære Sandefjord.

Jeg vil bidra i byggingen av nye Sandefjord. En kommune for alle enten du bor i Melsomvik, Høyjord, på Framnes, Lasken, Lofterød, Varden, Breidablikk eller Preståsen.

Bruk stemmeretten din mandag 9. september på et parti og en kandidat om ønsker en levende, grønn og moderne kommune!